Hvorfor bør DU bruke animasjonsfilm i din markedsføring?

Vi elsker animasjonsfilmer. Her har vi samlet opp noen grunner til at du bør ta i bruk animasjonsfilm i din digitale markedsføring.

 
Ingen begrensninger

Det er ikke alt som er like lett å filme, da kan det være en god idé å lage en animasjonsfilm i stedet! Her er det rom for å bruke både fantasi og humor. Skal du åpne en avdeling på andre siden av jorden om to måneder? Vel, da har du ingenting å filme enda, men du kan lage en animert film og fortelle om det der.

Budskapet ditt blir lettere å forstå

Visuelt innhold hjelper oss med å huske innhold bedre. Når noe fanger øyets oppmerksomhet, blir vi ogsmå mer motiverte for læring. Bruk gjerne animasjon for å engasjere, lære fra deg og for å forklare komplekse tema.

Du skiller deg ut ved å lage en animert filmsnutt

Det er ikke mange bedrifter som har tid til å lære seg dette selv og det er heller ikke alle som kommer på at det kan brukes i markedsføring. Publikum elsker alt som er ser bra ut. 

Med animasjon kan du presentere traust innhold på en spennende måte

Bruksanvisninger er som regel kjedelige greier. Lager man en animert film av den, kan den bli riktig så kul. Som sagt, ved animasjon er det ingen begrensninger for hva du kan vise frem.

Gjenbruk

En god animasjon kan brukes om og om igjen. Du kan legge den på nettsiden din, lage en annonse på Facebook av den og du kan sende den i et nyhetsbrev. Det er ikke sånn at når den er brukt en gang så er den brukt opp.
Du kan jo ta deler av den med på din neste PowerPoint-presentasjon også!
Det er også veldig enkelt å bare bytte ut musikken eller lydsporet på filmen. Da har du plutselig en helt ny film.

Effektivt

Du kan fortelle kunden om ditt nye produkt på 20 sekunder, i stedet for at kunden skulle ha lest mange avsnitt om produktet. Her kan du vise og fortelle på samme tid.

Bedre rekkevidde

Facebook er glad i bedrifter som bruker film, og de belønner dem med god rekkevidde. Da når du mange flere av følgerne dine om gangen.

Du henger med i tiden

Å bruke denne typen film er både trendy og moderne. Det blir mer og mer vanlig, så sørg for at du er en av de som kaster seg på bølgen tidlig!

Vi har laget animasjonsfilmer for mange fornøyde kunder.
Kontakt oss for å få vite mer om priser og muligheter.

Eksempel på film vi har laget:

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=3_YQylwdsAs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=plvqMZ2Ki5U’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]